Lieve mensen, hierbij wil ik me graag voorstellen in de eerste nieuwsbrief van de stichting Hart voor Zorg en Welzijn.

 


Ik ben Astrid Berkvens en oprichter van deze onderneming. Na jarenlang als zelfstandige te hebben gewerkt is het initiatief ontstaan om met een kundig bestuur zelf aan de slag te gaan voor de patiënt, zonder tussenkomst van een groot zorgkantoor. Als kleine stichting zorgen we ervoor dat alle toegekende zorg zo effectief en ruim mogelijk op maat wordt ingezet voor onze cliënten. Wij onderscheiden ons door:

 

  • Zwemmen en fysiotherapie met de cliënten bij de thermen, individueel of in groepsverband
  • Begeleiding en ondersteuning bieden bij opruimen en administratief
  • Individuele aandacht en interesse in de leefwereld van de cliënt.
  • Kwaliteit door het aanbieden van extra scholingen aan de Zzp’ers.
  • Het bevorderen van de zelfredzaamheid van onze cliënten.
  • Open communicatie door laagdrempelig en gelijkwaardig

 

Per maand gaan we via onze nieuwsbrief zowel die cliënt voorstellen als de werkzame Zzp’ers die waar we vol trots mee samenwerken. Voor nu laat ik het woord aan de cliënt, een deel van de mensen waar we in 2016 met veel liefde mee mochten samenwerken. Fijne feestdagen & een nieuw jaar vol welzijn gewenst, Astrid.

 

Wij stellen voor; Mevrouw van den Broek! Bij binnenkomst wordt duidelijk dat we hier een heel energieke en zorgzame dame ontmoeten. Enthousiast begint de 86 jarige mevrouw van den Broek al te vertellen zonder dat we iets hoeven te vragen. “Ik ben opnieuw gaan leven door jullie zorg, liefde en aandacht! Dat moet je zelf meemaken”. Ze is druk bezig met cadeautjes inpakken, voor haar familie maar ook voor de zorgverleners, ontroert door zoveel warmte nemen we een presentje in ontvangst. Ook een drankje en hapje wordt liefdevol aangeboden. “Ik hoop nog lang te leven om deze zorg te mogen ontvangen, ik geniet zo van de liefde die ik nu krijg! Dankbaar voor deze schatten, nadat mijn kousen aan of uitgedaan worden krijg ik een fijne voetmassage. Er is aandacht voor me. Bij een eerdere zorginstelling werd ik wel eens vergeten en moesten de jonge meisjes zich ook aan precies 7 minuten houden. Nu heb ik ervaren zorgzame hulp!” Mevrouw staat bekend om haar behulpzaamheid in de buurt en het is geweldig hoe ze gewaardeerd wordt om de zorg die ze biedt aan anderen maar ook hoe ontzettend dankbaar ze is voor de ontvangen zorg die ze zelf nu nodig heeft. Wat een cadeau om bij haar op bezoek te zijn geweest (redactie)

 

Wij stellen voor; Mevrouw Wenas! “Vanaf juli 2016 ben ik via een vriend die een kapperszaak heeft getipt over jullie instelling en inmiddels heel erg blij met de ontvangen zorg. Er is sinds ik ziek ben veel achterstallig werk wat jullie voor me oppakken, zoals opruimen, structuren en administratief werk. Ook vind ik het erg fijn dat er nu een systeem bij is gekomen waardoor ik ook precies weet wie me komt verzorgen. Ik beveel de Stichting hart voor zorg en welzijn van harte aan!”

 

Vacatures

 

We zijn momenteel nog op zoek naar gemotiveerde zorgverleners vanaf niveau 2 tot en met 5, pedagogen en hulpen in de huishouding.

 

Omschrijving

 

Alleen of samen met andere zzp’ers geef je zorg en hulp bij de client thuis, waarbij de vraag van de client centraal staat. Je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen binnen een teamverband, je hebt empathisch vermogen en het werken met mensen is jouw passie. Ben je geinteresseerd of heb je vragen? Neem dan snel contact met ons voor een open kennismakingsgesprek, wij heten je welkom! Stichting Hart voor Zorg en Welzijn Limburg Kantoor: Wijkcentrum het Ruweel. Malbergsingel 62, 6218 AV Maastricht telefoon: 043-20 70 590 e-mail: info@hartvoorzorgenwelzijn.nl     Bank: NL85 INGB 0007 2245 05 WTZi-toelating: 12873 KVK: 6356 7938 AGB-code: 41-414577 AGB-code: 98-100367     Voorzitster: AAMM (Astrid) Berkvens, +31 615 897 840, astrid@hartvoorzorgenwelzijn.nl JPJF (Rachèl) de Gelder, +31 650 524 834, rachel@hartvoorzorgenwelzijn.nl

Nieuwsbrief 2019-01

Januari 2019 De beste wensen, gelukkig nieuwjaar! Was u erbij? We hebben met veel plezier weer het...

nieuwsbrief nr. 09-2018

Nieuwsbrief oktober 2018 De WMO Hallo mensen, Is het iemand opgevallen dat we onze aanpak hebben...

nieuwsbrief nr. 08-2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Hallo mensen, Iedere maand willen we ter kennismaking jullie een kijkje...

nieuwsbrief nr. 07-2018

Nieuwsbrief juli 2018 Goedemorgen! Deze maand wijken we af van het format van onze nieuwsbrief....

nieuwsbrief nr. 06-2018

Nieuwsbrief juni 2018 Welkom lieve mensen, Deze maand is de publicatie van de nieuwsbrief, in...

nieuwsbrief nr. 05-2018

Nieuwsbrief mei 2018 Blij in mei! Welkom, Voor de maand mei stellen we voor, aan degenen die haar...

nieuwsbrief nr. 04-2018

Nieuwsbrief april 2018 Welkom en alvast een heel prettig paasweekeinde! Hallo! Ik ben Nicole...

nieuwsbrief nr. 03-2018

Nieuwsbrief maart 2018 Welkom! De carnaval is weer voorbij, voor de één een feestje en voor de...

nieuwsbrief nr. 02-2018

Welkom! De dagen worden weer langer en de wind heeft goed gewaaid. Ook in onze hoofden. Een frisse...

nieuwsbrief nr. 01-2018

Een splinternieuw jaar vol mogelijkheden. Allereerst willen we onze clienten en onze medewerkers...