Hallo lieve mensen,

De zomer is begonnen, de warmte kan vaak fijn en ontspannend werken. Toch moeten we ook wat extra op onszelf en op elkaar letten bij hoge temperaturen! Schaduw, water drinken en op tijd rusten, en zeker lief zijn voor jezelf. Op onze nieuwe locatie aan de Schalmeistraat 43 in Maastricht nodigen we onze cliënten en relaties uit op 9 juni bij de opening van onze nieuwe werkplek met een hapje en een drankje. Tussen 13.00 en 16.00 uur staan de deuren heel hartelijk open voor je!

Binnenkort gaan ook de creatieve workshops op dit adres van start, volg ons via facebook. Wij hebben er zin in, jullie ook? Zijn er wensen?

Samen met ons team heten we nieuwe klanten en geïnteresseerde ZZP’ers altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Astrid

Hallo allemaal,

 

Vandaag mag ik me voorstellen aan jullie;

Juliette Cremers!

 

Ik vind het geweldig om voor de stichting Hart voor Zorg en Welzijn een stuk van de individuele begeleiding op me te mogen nemen. Als Zzp’er wordt ik vanuit Kingfisher Coaching Maastricht ingeschakeld waar nodig. Met name de praktische zaken regelen en coachen met instanties, de post, de financiën inzichtelijk maken en houden en opruimen in het algemeen geeft me energie.

Het is erg fijn om met de cliënten te kijken naar wat weg kan als er teveel is van iets. Met opruimen laat je ook een deel van je verleden los, het is de kunst om dat te behouden waardoor je bij de inhoud van een kast of kamer helemaal blij wordt, er energie van krijgt. Dit kan natuurlijk met je kleding, maar ook met boeken, de kasten in de huiskamer, de keukenkasten, meubeltjes etc.

Daarnaast ga ik graag met de mensen op pad, naar instanties, de winkel, de fysio. Alles waar een stukje praktische begeleiding, ondersteuning of coaching gewenst is.

Ik ben gediplomeerd budgetcoach, secretaresse en vertrouwenspersoon en schrijf onder andere ook deze nieuwsbrieven voor jullie.

Aan mevrouw Wenas vroeg ik wat ze waardeert en fijn vindt aan mijn hulp, dit is wat ze zei;

“Alles is overzichtelijk, alle papieren zijn opgeruimd en ik kan ze nu vinden. Het ligt niet meer in het hele huis in plastic tassen en lades!

Het contact met instanties loopt nu allemaal duidelijk voor me. We zijn samen al naar het ziekenhuis, het stadhuis, de apotheek, de Gemeente enzovoort geweest.  Je zoekt alles goed uit en vraagt alles wat onduidelijk is goed na. De begeleiding en de daadkracht geeft rust, er is een duidelijke communicatie en ik wordt overal prettig bij betrokken. We praten open over alles en je bent steunend.

Ook de kleding en servies kasten zijn nu lekker opgeruimd en gesorteerd. Soms ben je wel een beetje streng, maar dat is goed voor me..

Oja, en je hebt mijn kooplust in bedwang gekregen. Ik was altijd een beetje koopziek  en door het opruimen en keuzes maken is er een rem op gekomen. Ook doordat ik zag dat ik veel te veel had van alles. Er is heel veel afval weggegaan hier, nu heb ik rust, ruimte en overzicht om me heen en na de CVA is dat extra belangrijk voor me geworden. Ook vind ik het heel fijn dat alles nu via 1 persoon loopt, gestructureerd.”

Nou, daar doe ik het voor, motiveren en inspireren van mensen is mijn passie!

Daarnaast kan ik verklappen dat Kingfisher Coaching Maastricht met een geheel nieuw product op de markt gaat komen, volg het op Facebook! Voor vragen heet ik jullie altijd welkom.

Hartelijke groetjes van Juliette

Wij onderscheiden ons door:

Zwemmen en fysiotherapie met de cliënten bij de thermen, individueel of in groepsverband.

Samenwerking met het ontslagbureau van het AZM

Begeleiding en ondersteuning bieden bij opruimen en administratief werk.

Individuele aandacht en interesse in de leefwereld van de cliënt.

Kwaliteit door het aanbieden van extra scholingen aan de Zzp’ers.

Het bevorderen van de zelfredzaamheid van onze cliënten.

Open communicatie door laagdrempelig en gelijkwaardig contact.

Vacatures

We zijn momenteel nog op zoek naar gemotiveerde zorgverleners vanaf niveau 2 tot en met 5, pedagogen en hulpen in de huishouding. Dit kan als ZZP’ers vervuld worden, maar ook in loondienst. Alleen of samen met andere ZZP’ers geef je zorg en hulp bij de cliënt thuis, waarbij de vraag van de cliënt centraal staat. Je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen binnen een teamverband, je hebt empathisch vermogen en het werken met mensen is jouw passie. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan snel contact met ons voor een open kennismakingsgesprek!

Astrid Berkvens, voorzitter Hart voor Zorg en Welzijn.  

Stichting Hart voor Zorg en Welzijn Limburg

Tel:043-20 70 590 E-mail: info@hartvoorzorgenwelzijn.nl

Voorzitster: AAMM (Astrid) Berkvens, +31 615 897 840, astrid@hartvoorzorgenwelzijn.nl

Management: JPJF (Rachèl) de Gelder, +31 650 524 834, rachel@hartvoorzorgenwelzijn.nl.

Interviews en opmaak nieuwsbrieven: J (Juliette) Cremers + 31 623 207 019   www.kingfishercoachingmaastricht.com