Verzorgende IG Niveau 3;
loondienst voor 20-24 uur per week

In onze dynamische, familiare en professionele zorgorganisatie zijn wij op zoek naar een verzorgende IG niveau 3.

Je taken bestaan uit het verzorgen en begeleiden van mensen uit onze doelgroep. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het maken van zorg- en begeleidingsplannen en het ondersteunen van niveau 2 medewerkers bij het uitvoeren hiervan. Functie-eisen: Je hebt een diploma verzorgende niveau 3 IG en/of helpende plus en je kan een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) overleggen. Je hebt enige jaren relevante werkervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto of fiets. Je bent deskundig, werkt met passie en je toont respect en aandacht voor de cliënt en je collega`s. Je bent op de hoogte van onze visie en missie. 

Wij bieden je een afwisselende baan in een kleinschalige organisatie, die jou de mogelijkheden biedt om op een humane en verantwoorde manier zorg te bieden. Je werkt in een gemotiveerd en uiteenlopend team, verder zijn er diverse scholingsmogelijkheden. Salaris vindt plaats conform de CAO VVT.

Wij zijn zorgprofessionals met hart voor zorg en hart voor onze medewerkers. Wij bieden volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan snel contact met ons voor een open kennismakingsgesprek!

Stichting Hart voor Zorg en Welzijn Limburg
Schalmeistraat 43
6217 EV Maastricht
Tel:043-20 70 590
T.a.v. A.A.M.M. (Astrid) Berkvens,
+31 615 897 840

E-mail:

(Wijk) verpleegkundige gezocht m/v

In onze dynamische, familiare en professionele zorgorganisatie zijn wij op zoek naar een wijkverpleegkundige met een Hart voor Zorg.

Wij zijn zorgprofessionals met hart voor zorg en hart voor onze medewerkers. Wij bieden volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen! Stichting Hart voor zorg en welzijn levert verpleging en verzorging thuis, wij werken met een klein team van verpleegkundigen, verzorgende en helpende.

Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige die streeft naar de beste zorg voor de zorgvrager. Je zoekt samen met zorgvragers naar oplossingen om de zelfredzaamheid te
vergroten. Als wijkverpleegkundige verricht je alle noodzakelijke taken in het verpleegkundig proces. Je bent verantwoordelijk voor intake, indicaties stellen en eindevaluatie. Je werkt daarbij nauw
samen met andere verpleegkundige, verzorgende en helpende. Je zorgt voor korte lijnen naar huisartsen, andere eerste-en tweedelijns organisaties. Werkuren zijn in overleg te bepalen.

Wij zoeken een gediplomeerd HBO-V wijkverpleegkundige met aantekening indiceren en ervaring hiermee. Verder iemand die ondernemend is en zijn verantwoordelijkheid neemt.
Voor meer informatie over deze vacature kun je het beste contact opnemen met stichting hart voor zorg en welzijn.
Wij bieden je een afwisselende baan in een kleinschalige
organisatie, die jou de mogelijkheden biedt om op een humane en verantwoorde manier zorg te bieden. Je werkt in een gemotiveerd en uiteenlopend team, verder zijn er diverse scholingsmogelijkheden. Salaris vindt plaats conform de CAO VVT.

Graag zien wij u cv en sollicitatiebrief tegemoet.

astrid.berkvens@hartvoorzorgenwelzijn.nl
T.a.v. A.A.M.M. (Astrid) Berkvens,
+31 615 897 840.
Hart voor Zorg en Welzijn
Schalmeistraat 43
6217 EV Maastricht
Tel 043-20 70 590

E-mail:

Werken in of ondersteuning in de Zorg