Hart voor Zorg en Welzijn | de waarde van samen eten

Hier in Maastricht West….

De waarde van samen eten (en gratis brood)!

Op onze dagbesteding is de gezamenlijke maaltijd altijd een hoogtepunt. We zien de blijdschap dagelijks als we de mensen verrassen met een lekkere warme maaltijd op onze sfeervolle boerderij op Oud Caberg.

Mensen die zorg nodig hebben, eenzaam zijn en waar structuur en contact de levenskwaliteit vergroot, heten we dan ook van harte welkom, er is een plekje vrij!

Wist u dat deze kant van de brug meer alternatieven zijn om verwend te worden met een goede betaalbare maaltijd? Kijk voor meer informatie eens op de website bij bijvoorbeeld: Vorkje prikken, Athos eet-maakt-doet en bij Resto van Harte.

Buurtcentra van Trajekt zoals op Mariaberg bieden ook gezellige gezamenlijke maaltijden, ook op facebook is meer informatie te vinden. Vind je iets niet? Laat het ons even weten onder deze post, dan kijken we met je mee!

In de Buurtbrök het ’t Potterieke op Pottenbergbetaal je € 3,- voor een maaltijd, € 2,- voor een kop soep en € 1,- voor een kop koffie.

Wist je trouwens dat je bij Trajekt op Mariaberg ook 6 dagen per week gratis brood van de echte bakker kunt halen? Dit is 1 dag oud en smaakt nog fantastisch, maandag tot en met zaterdag van 11.30-13.00.

Heb je meer tips om samen te eten aan deze kant van de stad? Laat het weten hieronder.

Kennismaken met de zorg die wij bieden? Voor meer informatie kijk op www.hartvoorzorgenwelzijn.nl of bel met 043-2070590