onze dienstverlening

Thuiszorg
Heeft u thuis of op een andere locatie hulp nodig bij dagelijkse verrichtingen zoals in en uit bed komen of aan- en uitkleden? Heeft u moeite met lopen en wilt u er toch een keer lekker op uit? Weet u niet precies hoe dat nu moet met die medicijnen?

Zorgboerderij met Dagbesteding
Bij onze dagbesteding op de zorgboerderij Oud Caberg. Vier dagen per week begeleiden we mensen met geheugenproblemen in groepjes van maximaal 6 mensen.

Diensten

Heeft u thuis of op een andere locatie hulp nodig bij dagelijkse verrichtingen zoals in en uit bed komen of aan- en uitkleden? Heeft u moeite met lopen en wilt u er toch een keer lekker op uit? Weet u niet precies hoe dat nu moet met die medicijnen? Dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. Daarnaast bieden we verpleegkundige ondersteuning, psychosociale begeleiding en algemeen advies rond zorg en welzijn. Zodat u zo goed mogelijk in staat bent om het leven te leiden dat u wilt.

U staat in het middelpunt
Waarmee we u ook van dienst kunnen zijn, er is altijd maar één persoon die in het middelpunt staat. En dat bent u. Anders gezegd: met Hart voor Zorg en Welzijn draait uw leven niet om de zorg, de zorg draait om uw leven. Dat vinden wij net zo belangrijk als u. Daarom nemen onze medewerkers de tijd voor u zonder om de minuut op hun horloge te kijken. Tegelijkertijd bepaalt u het tempo van de zorg door aan te geven hoe vaak en wanneer u het liefst van onze diensten gebruik wilt maken. Doordeweeks, in het weekend, ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds of eventueel ’s nachts. U heeft de regie dus in handen. Dit betekent ook dat onze medewerkers hun kennis en ervaring inzetten zonder een hoofdrol voor zichzelf op te eisen. Ze hebben een open houding en zijn mens tussen de mensen.

U bepaalt het tempo van onze zorg

Cliëntenraad

Klik hier... voor meer informatie over onze cliëntenraad.

Uw Privacy & Cookies

Klik hier... voor meer informatie over hoe wij uw privacy waarborgen.

Statuten v/d Stichting

Klik hier... voor meer informatie over de Statuten van onze Stichting.

Vacatures

Klik hier... voor meer informatie

Kwaliteitskader

Addendum kwaliteitskader verpleeghuiszorg

Algemene voorwaarden

Klik hier... om onze Algemene Voorwaarden in te zien en te downloaden.

Klachtenprocedure & functionaris

Klik hier... voor meer informatie

Jaarverantwoording Zorg & Welzijn

CBIG Jaar 2023